روز سوم اردوی دوم دوره ی ششم با کارگاه زبان شعر شروع شد. آقای میلاد عرفانپور، کارشناس جلسه، در خلال مباحث ارزشمند، به این نکته اشاره کردند که زبان مصالح و ماده ی خام شعر ماست. اگر دقت لازم را در تدارک این مصالح به کار نبریم شعر ما نه برای خودمان و نه دیگران مطلوب نخواهد بود.
در کنار کارگاه های فشرده ی آموزشی و نقد شعر برنامه های جنبی نیز برای اعضا در نظر گرفته شده بود که یکی از این برنامه ها بازدید از دولفیناریوم برج میلاد بود. دو دولفین در این مجموعه بودند که تعلیم دیده بودند و حرکات نمایشی انجام دادند و ساعات مفرحی را برای اعضا بوجود آوردند.
آقای حمیدرضا شکارسری در کارگاه درآمدی بر شعر علیرضا قزوه متذکر شدند که در شعر قزوه به راحتی میتوان رنگ و بوی زبان و بیان خاص ایشان را یافت. ایشان برای شعر انقلاب بسیار زحمت کشیده اند.
آقای شکارسری همچنین برخی از ویژگی های شاعر خوب را برشمردند که یکی از این ویژگی ها بروز بودن بود.
کارگاه نقد ۳ با حضور کارشناسان ارجمند، خانم ها حسنا محمدزاده و مریم کرباسی برگزار شد. شعر عده ای از دوستان نقد شد و نکات ارزشمندی ذکر شد. خانم غیاثوند هم که در جمع بودند گفتند: آفرین! دوره ششمی ها کولاک کردند!
بعد از آن برای اقامه ی نماز و شب شعر بزرگداشت شهید محسن حججی اعضا به همراه اساتید و مسئولین راهی معراج شهدا شدند.
در شب شعر دوستان زیادی شعرهای خود را که اغلب با موضوع شهید مدافع حرم، محسن حججی بود قرائت کردند.
در پایان مجری از خانم طیبه ی عباسی و سپس آرزو ارجمند خواستند که شعرشان را قرائت کنند اما خانم عباسی که کمی حالشان در فضا دگرگون شده بود خواستند که نفر آخر باشند. وقتی دعوت شدند قبل از قرائت شعر بغضشان ترکید و گفتند گمان میکردم شهدا نخواستند که من در مقابلشان شعر بخوانم و حالا خوشحالی عجیبی دارم.
آرزو کبیری نیا